Fırında beşamel soslu karnabahar yapmayı düşündüğümde, bu tarifin ne kadar sağlıklı ve lezzetli olduğunu duymak beni heyecanlandırıyor. Karnabaharın haşlanması ve beşamel sosun hazırlanma aşaması dikkatimi çekti. Beşamel sosun süt yerine bitkisel süt ile yapılabileceğini öğrenince, vegan beslenme tarzına uygun hale getirme fikri de hoşuma gitti. Peki, tarifteki malzemeleri biraz değiştirip, farklı sebzeler eklemeyi denesem, acaba lezzet nasıl olur? Başka sebzelerle zenginleştirilmiş bir versiyonu deneyen var mı?
Fırında beşamel soslu karnabahar yapmayı düşündüğümde, bu tarifin ne kadar sağlıklı ve lezzetli olduğunu duymak beni heyecanlandırıyor. Karnabaharın haşlanması ve beşamel sosun hazırlanma aşaması dikkatimi çekti. Beşamel sosun süt yerine bitkisel süt ile yapılabileceğini öğrenince, vegan beslenme tarzına uygun hale getirme fikri de hoşuma gitti. Peki, tarifteki malzemeleri biraz değiştirip, farklı sebzeler eklemeyi denesem, acaba lezzet nasıl olur? Başka sebzelerle zenginleştirilmiş bir versiyonu deneyen var mı?
Cevap yaz